AgrowSer is een van de firma’s waar ik al lange tijd mee samenwerk. Zij zijn in 2003, als verkoopnaam en onderdeel van Boeters, een kassenbouwbedrijf in De Lier, Westland. De prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven, ik licht ze daarom graag uit.

In 2020 heeft het bedrijf VDH Foliekassen zijn plaats gekregen tussen AgrowSer en AgrowTec

Het is overgenomen en past met het productenpakket en markten waar het al actief was, met name Nederland en Duitstalige landen, perfect bij AgrowSer en AgrowTec.

De komende blijft AgrowSer flink investeren in het optimaliseren van de organisatie en kwaliteit, daarmee hoopt de organisatie het imago, de betrouwbaarheid en het marktaandeel te vergroten.

Samenwerking met Greenhouse Services

Nieuw gestart dit jaar en zeker bij niemand onopgemerkt, Greenhouse Services en de rol van Marcel Vurens binnen het bedrijf. Vanuit Laag Boskoop te Boskoop is Marcel bezig om alle monteurs binnen de club, zowel met AgrowSer als VDH achtergrond, maar ook die al jaren als zzp-er met en voor hem werken, alsmede die welke er het laatste jaar bij gekomen zijn, te verenigen, te ontzorgen en geregeld werk te bieden. Dat dit nog in opbouw is, is duidelijk, maar de behoefte van de klanten is groot, en het is geen geheim dat er voor een stuk vakmanschap en betrouwbaarheid een goede toekomst ligt.

Ontwikkeling organisatie en Introductie nieuwe medewerkers

Dat het bedrijf en de markt flink in beweging is, heeft het lopende jaar wel bewezen. Zo gezegd zijn ze als bedrijf ‘nog niet perfect’. Sinds een ruime 2 jaar ben ik aan AgrowSer verbonden als strategisch adviseur. Ik sta dicht bij de organisatie als het gaat om richting en advies op het vlak van de organisatie, investeringen en bijvoorbeeld de overname van VDH. Sinds een paar maanden is ook Jeannette Heezen ingehuurd om aan te sturen op het vlak van H&R. De komende maanden zullen er wellicht wat wijzigingen door gevoerd gaan worden in de organisatie, met name als het gaat om verdeling van taken en verantwoordelijkheden.

Met name op het vlak van Verkoop – Organisatie – Productie – Uitvoering valt er bij AgrowSer nog wel wat te winnen aan doorlooptijd en kwaliteit, aldus AgrowSer.