Quick scan

Stratetisch Advies Centrum - Quick ScanAls ondernemer komen de volgende vragen u ongetwijfeld bekend voor. Waarom valt de gerealiseerde marge steeds tegen? Waarom duurt het langer voordat een project rendeert? Waarom krijgt de concurrent de opdracht? Mijn gevoel zegt mij iets anders,  dan verteld is? Waarom maak ik minder marge met hetzelfde werk? maar ik krijg mijn vinger er niet achter.

Een register strateeg doet onderzoek op basis van feiten en adviseert in een stappenplan hoe deze signaleringen opgelost kunnen worden. En voert samen met u de noodzakelijke verbeteringen binnen uw bedrijf door.

Efficiëntie, kostenverlaging en klanttevredenheid zijn enkele van de doelstellingen van uw bedrijf. De misvatting van lange en dure analyses en hoge investeringen weerhouden managers ervan dit in de praktijk te brengen. Er zijn echter basisconcepten die ons kunnen helpen om problemen in het bedrijfsproces te identificeren en deze te selecteren voor optimalisatie.

Registerstrategen helpen doelstellingen voor hun organisaties te bepalen. Vervolgens stellen zij strategische plannen op om ervoor te zorgen dat die doelstellingen worden bereikt. Hun werk omvat het analyseren van bestaande strategieën en praktijken, het identificeren van gebieden die voor verbetering vatbaar zijn en het ontwikkelen van innovatieve strategieën met betrekking tot de doelstellingen die zij helpen vaststellen

Het kost tijd om een succesvolle strategie neer te zetten. Alleen dan zult u in staat zijn om een bedrijf naar een hoger niveau te tillen. De rol van een bedrijfsstrateeg is bepalend. Bedrijfsleiders komen met nieuwe ideeën en visies om te groeien en succesvoller te worden. Bedrijfsstrategen nemen die ideeën, creëren uitvoerbare plannen, voeren ze strategisch uit en zetten die ideeën uiteindelijk om in realiteit. Met andere woorden, het is de verantwoordelijkheid van een bedrijfsstrateeg om de gewenste bedrijfsdoelen te bereiken.

Bel gerust om open en strikt vertrouwelijk een vrijblijvend gesprek aan te gaan en te zien welke mogelijkheden er voor uw MKB onderneming te verwezenlijken zijn.

Neem gerust contact met ons op

Chartered Strategist