Telefoon +31 6 262 107 62

Strategisch Advies Centrum

Welkom bij

Guide to Excellence

afbeelding - header - gta

Geïnspireerd door levenservaringen en lessen van wereldwijde leiders en wetenschappers, biedt onze unieke aanpak begeleiding, inspiratie en motivatie aan (toekomstige) experts en leiders. In een gemeenschap van gelijkgestemden ervaar je samen transformatie en succes. Stap uit je comfortzone, omarm je volledige kracht, en laat Guide to Excellence jouw reis naar groei en prestatie begeleiden. Meld je nu aan en start jouw reis naar ongekende mogelijkheden.

Waarom

Guide to Excellence?

Kies voor Guide to Excellence en omarm een transformatieve reis naar zakelijke en persoonlijke groei op een inspirerende locatie. Guide to Excellence onderscheidt zich door een lifetime programma dat zich richt het emotioneel en menselijk vermogen. Word deel van een exclusieve groep ondernemers die zich toewijdt aan het bereiken van buitengewone resultaten.

Leiderschapsauthenticiteit:

In een wereld waarin bedrijven streven naar unieke leiders, onthult Guide to Excellence het geheim van leiderschapsauthenticiteit. We zoeken naar (verborgen) kampioenen. Authentiek leiderschap omarmt niet alleen jouw talent, maar erkent ook het talent van anderen. Bij Guide to Excellence draait het om het faciliteren van dromen en het mogelijk maken van doelen.

Co-creatie:

Bij Guide to Excellence gaat co-creatie verder dan alleen samenwerken; het schept een unieke synergie die nieuwe samenwerkingen en perspectieven ontketent. Barrières verdwijnen, waardoor de deur wordt geopend voor zelfverzekerdere, opener, en oprechtere verbindingen. In deze gedeelde creatieve ruimte ontstaan verhalen van innovatie en collectieve groei.

Authentieke aanwezigheid:

Guide to Excellence omarmt het tijdloze concept van authentieke aanwezigheid. Leiderschap is namelijk een levenslange reis van zelfreflectie en zelfbewustzijn, doordrenkt met een zoektocht naar oprechte leiderschap. In de kern van deze authentieke aanwezigheid ontvouwt zich jouw verhaal van groei, evolutie en blijvende invloed.

rob-afbeelding-gte

Wie ben ik?

Rob Diemel

Aangenaam, ik ben Rob Diemel, geboren in 1960 in Nederland. Met een achtergrond in bedrijfskunde, gedragsverandering, hotelmanagement, en certificeringen als Chartered Strategist FCSI gecertificeerd food professional, heb ik een internationale carrière doorgemaakt. Als ervaren executive leader en ondernemer heb ik individuen en teams uit diverse sectoren begeleid, waarbij ik mijzelf heb gericht op het menselijk en emotioneel vermogen. Tegenwoordig ben ik gevestigd in Nederland en fungeer ik als de gids van Guide to Excellence. Samen met de verschillende ondernemers streef ik naar persoonlijke en emotionele groei.

afbeelding 2 - gte

Voor wie is deze training?

Guide to Excellence

Guide to Excellence is ontwikkeld voor directie en ondernemers in leidinggevende posities met succesvolle bedrijven en management teamleden die streven naar voortdurende groei. Met jaarlijks één opvolgings programma op een inspirerende locatie biedt het programma een persoonlijk klankbord zonder enige vorm van stakeholderschap. Guide to Excellence is een reis met een toegewijde coach die altijd beschikbaar is om je te begeleiden.

Toelatingsprocedure:

Alle deelnemers van het programma worden geselecteerd via een selectie waarbij de kandidaten een doorverwijzing nodig hebben. Deze aanpak waarborgt een netwerk van hoge kwaliteit, waarbij de nadruk ligt op gelijkgestemde individuen.

Programma:

Alle sessies zijn zorgvuldig opgebouwd als 1-op-1 of groepssessies met maximaal 4 kandidaten, waardoor iedereen de nodige tijd en aandacht krijgt.

Jaarlijkse planning:

Het ondernemersprogramma is het hele jaar door beschikbaar en omvat seizoensgebonden thema’s die aansluiten op de kenmerken en agenda’s van de kandidaten. Deze training is namelijk ontwikkeld om een duurzame impact te hebben op zowel persoonlijke als professionele groei.

Neem een kijkje bij onze

Vorige editie

De inspirerende omgeving

in Zuid-Frankrijk

Bij Guide To Excellence geloven we dat de omgeving een cruciale rol speelt in het ontwikkelen van ieder individu. Daarom zoeken we voor iedere ondernemerstraining naar een inspirerende bestemming wereldwijd. Iedere bestemming wordt zorgvuldig uitgekozen zodat ook de omgeving bijdraagt aan het leerproces en de persoonlijke groei. Zo reizen we met de ene training over naar Azië en de andere training vindt plaats bij onze locatie in Zuid-Frankrijk, waar anonimiteit key is.

Ver weg van de alledaagse hectiek, wordt de harmonie tussen rust en natuurlijke schoonheid gevierd. De verschillende locaties zijn meer dan alleen een ruimte; het is een plek waar deelnemers vrijelijk hun grenzen kunnen verleggen. In dit exclusieve decor ontvouwt zich de onvergetelijke reis van transformatie en succes.

afbeelding - 4 - gte

Dit zeiden anderen over Guide to Excellence;

Saskia
SaskiaDeelnemer Guide to Excellence
Lees verder
Na een flinke reis, doch voorspoedig zijn we gisterenavond thuis gekomen. Wat een heerlijke week, leerzaam, inspirerend en bovenal ook erg gezellig. Dank aan jullie allen voor de mooie gesprekken, de openheid en al dat wat nodig was om tot nieuwe inzichten te komen. Nogmaals ik heb genoten! Paul, Wouter tot snel op een van onze locaties! Rob, succes met de aankomende groep - benieuwd of zij de hoeveelheid alcohol en kaas kunnen overtreffen 😋😋
Paul
PaulDeelnemer Guide to Excellence
Lees verder
Goedemorgen! Rond 22u waren wij weer thuis. Iets langer dan de heenreis, maar dat mocht de pret niet drukken. Inderdaad een inspirerende week met voor mij een hoop stof tot nadenken! Iedereen bedankt voor de gezelligheid en uiteraard Rob voor de uitmuntende verzorging. Tot ziens.
Erik dan Hollander
Erik dan HollanderDeelnemer Guide to Excellence
Lees verder
De omgeving heeft me gegeven dat ik meer bewust ben van de dingen die ik zeg, en ook heb geluisterd naar andere ondernemers waar hun problemen mee hebben in de organisatie
Wouter
WouterDeelnemer Guide to Excellence
Lees verder
Ik ben er achtergekomen dat in de drukte van het bedrijf je heel erg snel geabsorbeerd wordt in de dagelijkse gang van zaken waar je eigenlijk niet goed aan jezelf toekomt. en hiermee met deze ervaring word je eigenlijk op een positieve manier gedwongen eens lekker ff met jezelf aan de slag te gaan waardoor je toch efficiënter en beter met situaties om kan gaan. een goed stukje zelfreflectie wat ik iedereen kan aanraden als zakelijke ondernemer.
Martijn Satter
Martijn SatterDeelnemer Guide to Excellence
Lees verder
Of ik iets nieuws geleerd heb over mezelf? Absoluut, dingen waar je eigenlijk al jaren tegenaan loopt worden ineens besproken. Je komt op een heel ander niveau met gelijkgestemde, met andere ondernemers om het ineens over een onderwerp te hebben waar je eigenlijk in je privé situatie niet op die manier over praat.
Vorige
Volgende

Meld je nu aan voor de volgende editie

Een reis van

Persoonlijke & professionele groei

Guide To Excellence is een transformerende reis van zelfontdekking, leiderschap en collectieve groei. Tijdens deze ondernemerstraining wordt er gefocust op analyse, creatie, plezier en gezondheid. Van daaruit ontwikkel je een krachtige houding en communiceren met impact dit leidt tot effectieve beslissingen.

Analyseer en Reflecteer:

Duik diep in zelfontdekking door het analyseren en reflecteren op jouw huidige mentaliteit, ambities, passies en doelen. Blijf bewust van de impact die je hebt op je omgeving, waardoor je een solide basis legt voor transformatie.

Wensen en Behoeften:

Het gaat niet alleen om denken of praten over wat je wenst; het vergt ware kracht, zowel fysiek als mentaal, om het werk te doen en jouw dromen werkelijkheid te maken.

Converseren en Coachen:

Leiderschap begint bij zelfbewustzijn en kennis van jouw eigen geschiedenis. Authentiek leiderschap vindt zijn wortels in trouw blijven aan jouw ideeën en ethische waarden, gevormd door een leven vol ervaringen. Om onze verhalen te vertellen, moeten we onze verhalen kennen.

Creëren en Co-creatie:

Een systematische, holistische benadering om individuele en collectieve verandering te ondersteunen en inspireren door middel van creatie en samenwerking.

Fun & Friendship:

Naast de serieuze inspanningen voor persoonlijke ontwikkeling en groei, leggen we de nadruk op plezier, vriendschap en het opbouwen van netwerken. Hierdoor ontstaat een nieuwe, exclusieve gemeenschap van individuen met het potentieel om wereldwijd invloed uit te oefenen.

Gezondheid en Elevatie:

De kern van ons programma ligt in het bevorderen van welzijn via diverse persoonlijke en emotionele groeimethoden, zowel fysiek als psychologisch. Hier begint jouw levenslange reis van groei en verheffing.

Bekijk onze serie

Over Guide to excellence

Bedankt

En tot snel .

Strategisch advies centrum

U bent MKB ondernemer. U werkt hard en wordt bijna de gehele dag in beslag genomen door de dagelijkse dynamiek van uw MKB bedrijf. Klanten, personeel, wet- en regelgeving, concurrentie en nog veel meer zaken hebben uw volledige aandacht nodig. Op zich is dat goed en belangrijk, want er moet immers geld verdiend worden en de voortgang binnen uw bedrijf mag door uw toedoen niet stagneren. Het gevolg is echter, dat u hoofdzakelijk bezig bent met ‘vandaag’ en niet met de toekomst van uw MKB bedrijf!

Bekijk het profiel van rob diemel

adresgegevens

Rob Diemel is ook verbonden aan:

Strategisch Advies Centrum | Logo FSCI
Strategisch Advies Centrum | Eifa