Business Support

Stratetisch Advies Centrum - Business SupportAls gecertificeerd strategisch adviseur voor het MKB weet ik, dat elke ondernemer een ‘blinde vlek’ heeft en dat de waan van de dag leidend is. Als MKB ondernemer wordt u als het ware door uw bedrijf geleefd.
Om tegen lage kosten toch (strategisch) op koers te blijven en de volledige regie terug te krijgen,  kunt u onderzoeken waarom u door uw bedrijf geleefd wordt. Niet blijven praten, maar doen!

Het Strategic Support Programme (SSP) ™ is een unieke methode, die in heldere bewoordingen alle aspecten van het ondernemerschap belicht en inzichtelijk maakt waar de kansen en bedreigingen liggen.

Het SSP™ biedt praktische ondersteuning aan ondernemers in het MKB bij het realiseren van hun doelstellingen, zowel op het persoonlijke als zakelijke vlak. Binnen het programma komen alle aspecten aan de orde die u, als ondernemer in hun dagelijkse praktijk tegenkomt. Van marketing tot financiering, van inkoop tot personeel.

Het programma richt zich met name op de ontwikkeling en de kansen voor uw onderneming. De grote kracht ligt in de integrale aanpak van ‘vandaag en morgen’ in relatie tot ‘uw onderneming en markt’, want deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het programma wordt specifiek op uw wensen en behoeften afgestemd, want iedere onderneming en MKB ondernemer zijn immers UNIEK.

De return on investment van het inhuren van de juiste strateeg of interim manager voor uw bedrijf kan aanzienlijk zijn. Wanneer een bedrijf in een crisis verkeert, wegen de kosten van het uitblijven van veranderingen vaak veel zwaarder dan de kosten van het inhuren van een interim-manager. Hun vaardigheden en ervaring kunnen in veel verschillende scenario’s worden toegepast. Het gebruik van interim managers wordt steeds vaker beschouwd als een effectieve en positieve manier voor bedrijven om hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken en op cruciale momenten te kunnen beschikken over zeer gespecialiseerde leiderschapsvaardigheden.

Het grootste voordeel dat consultants bieden, is dat zij tijdelijke expertise kunnen leveren. Bovendien maakt het inhuren van een consultant kostenvoordelen mogelijk in verband met een gebrek aan belastingen, de noodzaak om voordelen te betalen, of personeelszaken die gepaard gaan met het inhuren van een nieuwe voltijdse werknemer.

Neem gerust contact met ons op

Chartered Strategist