“De kunst van het loslaten na bedrijfsopvolging”

U bevindt zich hier://“De kunst van het loslaten na bedrijfsopvolging”

“De kunst van het loslaten na bedrijfsopvolging”

Is erg lastig voor ondernemers. Niet alleen op het zakelijke maar vaak ook op het persoonlijke vlak. Wij zien dit heel vaak en onderschat u het niet. Een onafhankelijk sparringpartner de ondernemer kan bijstaan.

Door onze ervaring en logische stappen helpen wij de ondernemers en kopers naar een overzichtelijke en gezonde situatie om verder te gaan met je leven of ondernemen. Maatwerk is hier het sleutelwoord, immers elk bedrijf is anders en iedereen heeft een ander tijdframe. Gemiddeld duurt een bedrijfsoverdracht 4,2 jaar. Dus begin tijdig en ga rustig nadenken over de het loslaten na de overdracht!

Er zijn 6 stappen te onderscheiden, dus neem contact op om het maatwerk te bespreken

By |2018-09-24T15:49:48+00:00vrijdag 31 augustus 2018 |