Ik durf wel te zeggen dat dit een baanbrekend succes was!

De eerste week vond plaats op een inspirerende locatie in Zuid-Frankrijk, ver weg van de dagelijkse bedrijvigheid, waar de serene omgeving bijdroeg aan een diepgaande leerervaring. De 8 deelnemers (gelijkgestemden die oprecht geïnteresseerd waren in elkaar’s groei) hebben de eerste editie meegemaakt.

Het weekprogramma bestond uit 1-op-1 sessies, maar ook kleine groepssessies met maximaal vier deelnemers.

Individuele aandacht en maximale waarde uit elke sessie.

De besprekingen en coaching waren intensief en persoonlijk, om onmiddellijke inzichten te bieden en om langetermijnstrategieën en -oplossingen te ontwikkelen die de deelnemers konden blijven gebruiken… en dat doen ze!

De feedback van de deelnemers was overweldigend positief, met velen die noemden dat ze nieuwe perspectieven ontdekten en praktische vaardigheden verworven die onmiddellijk toepasbaar waren in hun rollen.

Deze eerste editie heeft de basis gelegd voor wat een jaarlijks terugkerend hoogtepunt zal worden.

‘Guide to Excellence’ is meer dan alleen een leerervaring, het is een levensveranderende reis die leiders transformeert en hun potentieel maximaliseert.

Gericht op directieleden en ondernemers met een bewezen staat van dienst, biedt dit programma een unieke gelegenheid voor persoonlijke en professionele groei zonder de invloed van externe stakeholders.

Dit jaar is er weer een kans en ik zal hier de komende tijd meer over delen, blijf dus zeker op de hoogte als het jou ook waardevol lijkt om in Zuid-Frankrijk aan jouw leiderschapsvaardigheden te werken.