Home2024-05-13T11:09:34+02:00
FAQ items aan het laden...

Het praktische kenniscentrum voor een resultaatgerichte bedrijfsvoering

BUSINESS
SUPPORT

Stratetisch Advies Centrum - Business Support

Elke ondernemer heeft een ‘blinde vlek’ en de waan van de dag is leidend is. Als MKB ondernemer wordt u als het ware door uw bedrijf geleefd.

Lees meer

INTERIM MANAGEMENT

Stratetisch Advies Centrum - Interim Management

De interim manager is geen concurrent van de zittende managers, maar ondersteunt het management en vertrekt weer. De gevreesde stoelen dans is er niet, de samenwerking wel!

Lees meer

GUIDE TO EXCELLENCE

Guide to Excellence 2024 - 4

Ontdek de kracht in jou tijdens de ondernemerstraining van Guide to Excellence, gelegen in het zuiden van Frankrijk voor 2024.

Lees meer

BEDRIJFS
OPVOLGING

Stratetisch Advies Centrum - Bedrijfsopvolging

Wat weegt zwaarder de familieharmonie of de continuïteit van de bedrijfsvoering? Bedrijfs opvolging is een vak dat gaat over waardebepaling in een snel veranderende markt.

Lees meer

COACHING EN MENTORING

atetisch Advies Centrum - Coaching en Mentoring

Krijgt u niet bruikbare adviezen? Zijn deze adviezen wel objectief? En nog belangrijker ziet u het zelf nog wel objectief?

Lees meer

U bent MKB ondernemer. U werkt hard en wordt bijna de gehele dag in beslag genomen door de dagelijkse dynamiek van uw MKB bedrijf. Klanten, personeel, wet- en regelgeving, concurrentie en nog veel meer zaken hebben uw volledige aandacht nodig. Op zich is dat goed en belangrijk, want er moet immers geld verdiend worden en de voortgang binnen uw bedrijf mag door uw toedoen niet stagneren. Het gevolg is echter, dat u hoofdzakelijk bezig bent met ‘vandaag’ en niet met de toekomst van uw MKB bedrijf!

EEN ERVAREN REGISTER STRATEEG IS EEN UITKOMST VOOR U

De dagelijkse dynamiek neemt u vrijwel volledig in beslag. Het gevolg is, dat u vrijwel geen tijd beschikbaar heeft voor de aantrekkelijke en belangrijke kanten van het ondernemerschap: toekomstgericht denken, strategie bepalen en uw onderneming verder ontwikkelen. Als geen ander weet u, dat stilstand achteruitgang betekent. Herkent u zich als MKB ondernemer in de bovenstaande beschrijving, dan is een ervaren register strateeg in meerdere opzichten een uitkomst voor u.

EEN REGISTER  STRATEEG MAAKT SAMEN MET U UW BEDRIJF TOEKOMSTBESTENDIG

Een ervaren register strateeg kunt u inschakelen als strategisch adviseurstrategisch beleidsadviseur of strategisch adviesbureau. Tevens is een ervaren register strateeg de aangewezen persoon om als interim directeur invulling te geven aan noodzakelijke veranderingen van de bedrijfsvoering. De interim directeur doet de functionele kant en de nare aspecten van het veranderingsmanagement. Wanneer deze zijn afgerond vertrekt hij weer en neemt u de gedelegeerde taken weer over.

Rob Diemel
Rob Diemel06-26210762
“Een doel is een droom met een deadline, anders is het een wens”

Mijn naam is Rob Diemel. Ik ben vader van twee dochters. Ben ambitieus en resultaat gericht. Ik ben bedrijfskundig geschoold. Politieke voorkeur het liberale gedachtengoed. Mijn specialisatie is verandermanagement op directieniveau in MKB organisaties met voldoende perspectief waar ik mijn conceptueel denken kan uitbouwen door middel van coachend leiderschap, commerciële vaardigheden, organisatie- en structuurinzicht en relatie-management.

Twee belangrijke motto’s in mijn leven zijn ‘Afspraak is afspraak’ en ‘kan niet, bestaat niet’. Ik ben een Bourgondiër en hou van lezen, klussen en koken.  Ben een watersportliefhebber en hou van kamperen en stedentrips.

Chartered Strategist

Direct aan de slag met Strategisch Advies Centrum

Neem contact met ons op

Een uitgebreid netwerk

Onze Aanpak? Focus, Grip en Koers

Onder dit motto brengen wij u als Register Strategen rust en plezier in het ondernemerschap terug. In de complexiteit van vandaag helpen wij u waardevolle keuzes te maken voor de dag van morgen. Vanuit een strategisch perspectief wordt uw vraagstuk integraal aangepakt, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. De strategie levend gemaakt. Op basis van feiten en analyses. U staat zelf aan het roer, daar waar nodig zijn wij de handjes. Zonder aannames, maar met open en eerlijk repliek. Zo is uw bestemming binnen handbereik.

Strategisch Advies Centrum | Logo FSCI

FSCI

Met ruim 1450 leden in 45 landen is de vereniging een wereldwijd platform voor de belangrijkste consultants op het terrein van foodservice faciliteiten voor horecabedrijven, de institutionele markt, zoals ziekenhuizen, zorginstellingen, penitentiaire inrichtingen, scholen en bedrijfscatering. De professionele leden van FCSI kennen alle vakgebieden van de foodservice. Ze bieden innovatieve, effectieve en efficiënte oplossingen van hoge kwaliteit. De basis van de adviezen berust in grote mate op praktische kennis en ervaring.

Strategisch Advies Centrum | Eifa

EIFA

EIFA, een Europees Instituut voor Accreditatie (European Institute For Accreditation), is een onafhankelijk instituut dat zich richt op het verbeteren van de expertise en professionele vaardigheden van individuen en organisaties. EIFA creëert, ontwikkelt en levert accreditatie-eisen en kwalificatieprogramma’s voor beroepsverenigingen en de snel groeiende groep van onafhankelijke professionals zoals beoordelaars en deskundigen. Deze programma’s voldoen aan de Europese norm voor de certificering van competenties van personen (NEN-EN-ISO/IEC 17024).

Onze kernwaarden

Nieuws

Nederland neemt voortouw in belastingmaatregelen

Nederland loopt in Europa voorop met de implementatie van het wetsvoorstel Wet minimumbelasting 2024 Eerder dit jaar is er een belangrijke ontwikkeling geweest in Nederland op het gebied van belastingmaatregelen. Het wetsvoorstel Wet minimumbelasting 2024 is namelijk aangeboden aan de Tweede Kamer. Deze nieuwe wetgeving zal ervoor zorgen dat multinationals

Aantal phishing pogingen bij bedrijven vertienvoudigt in slechts één jaar tijd

Steeds meer MKB-bedrijven worden het slachtoffer van cybercriminaliteit Uit recente gegevens van KPN blijkt dat steeds meer MKB-bedrijven dagelijks te maken krijgen met malafide websites en pogingen tot phishing. Deze alarmerende trend laat zien dat cybercriminaliteit geen probleem is dat alleen grote bedrijven treft, maar ook kleinere ondernemingen in het

Hoe de inflatie in twee jaar historisch hoog werd

Jarenlang schommelde de inflatie in het eurogebied rond de 1,5%, ondanks de historisch lage rente en beneden de doelstelling van de Europese Centrale Bank (ECB) van circa 2%. Totdat de inflatie vanaf de zomer van 2021 ineens hard begon te stijgen, om in oktober 2023 te pieken op 10,6% in

Ga naar de bovenkant