Strategisch adviesbureau MKB EIFA gecertificeerd

Strategisch Advies Centrum is een gecertificeerd strategisch adviesbureau

De gekozen strategie van een MKB bedrijf is voor een groot deel bepalend voor het succes en de continuïteit van uw MKB onderneming op de middellange termijn. Wanneer u bewust of onbewust gekozen heeft voor de verkeerde strategie zal uw MKB bedrijf op de middellange termijn niet levensvatbaar blijken te zijn. Hoezeer u en uw medewerkers ook hun best doen. Dit is ook achterliggende verklaring waarom zo veel starters na een jaar al de spreekwoordelijke handdoek in de ring moeten gooien en gerenommeerde MKB bedrijven de deuren moeten sluiten omdat ze niet op tijd hebben ingespeeld op marktveranderingen. Een gekwalificeerd strategisch adviesbureau kan samen met u de juiste strategie uitstippelen.

Handvatten keuze strategisch adviesbureau

Hoe weet u als ondernemer welk strategisch adviesbureau bij u past en over de juiste kennis, expertise en ervaring beschikt? De naam strategisch adviesbureau is namelijk niet beschermd. Iedereen kan een strategisch adviesbureau starten. Kies daarom voor een gecertificeerd strategisch adviesbureau dat o.l.v. een register strateeg staat. De titel register strateeg mag namelijk uitsluitend gebruikt worden door managers, die zelf als ondernemer of binnen het bedrijfsleven op senior management- of directieniveau hebben gefunctioneerd en opgeleid en gecertificeerd zijn door het European Institute for Accreditation(EIFA)®. Het Strategisch Advies Centrum is een gecertificeerd strategisch adviesbureau voor het MKB en wordt geleid door register strateeg Rob Diemel.

Strategisch Advies Centrum is een uniek strategisch adviesbureau

“Het staat wellicht een beetje vreemd om je eigen onderzoeksbureau uniek te noemen voor ondernemers in het MKB, maar toch is het zo”, aldus Rob Diemel. Strategisch Advies Centrum is een uniek onderzoeksbureau, dat niet alleen gecertificeerd is door EIFA, maar zich volledig heeft toegelegd op ondernemers in het MKB. Zo zijn alle medewerkers opgeleid en toegerust om een complete bedrijfsanalyse te maken met implementatieplan én kunnen zij dit samen met u als MKB ondernemer in de praktijk doorvoeren. Strategisch Advies Centrum maakt van de theoretische aanbevelingen in de strategie werkelijkheid.

Als register strateeg wil ik u graag tijdens een vrijblijvend gesprek meer informatie verstrekken over de mogelijkheden, die wij u als gecertificeerd strategisch adviesbureau kunnen bieden. Voor meer informatie of het maken van een afspraak raadpleegt u contact