Strategie adviseur voor het MKB

Uw klankbord voor het uitzetten van een toekomstbestendige koers

Komt u als MKB ondernemer nog aan ondernemen toe? Wanneer heeft u voor het laatst onderzocht wat uw marktaandeel is en of u met uw activiteiten de komende jaren nog voldoende marge kunt maken? En wellicht nog belangrijker. Zijn er bedreigingen (lees nieuwe producten en/of diensten) op de markt gekomen, die de continuïteit van uw MKB bedrijf in gevaar brengen? Waarschijnlijk zult u net als vele collega MKB ondernemers op de meeste vragen ontkennend moeten antwoorden. De meeste MKB ondernemers worden qua tijd volledig opgeslokt door de dagelijkse dynamiek van het bedrijf. Strategie adviseur Rob Diemel kan u helpen met het uitzetten van een toekomstbestendige koers én samen met u er voor zorgen dat u weer tijd krijgt om te ondernemen.

Strategie adviseur Rob Diemel – Korte introductie

Strategie adviseur Rob Diemel is eigenaar van het Strategisch Advies Centrum te Gorinchem. De afgelopen tientallen jaren is hij als strategie adviseur, coach en manager bij een groot aantal MKB bedrijven werkzaam geweest. Rob staat bekend om zijn pragmatische en praktische werkwijze. Hij heeft een echte hands on mentaliteit. Dit betekent niet, dat hij op het gebied van theorie kennis tekort komt. In tegendeel. Rob Diemel heeft bedrijfskunde gestudeerd en is geaccrediteerd register strateeg® en behoort tot een selecte groep register strategen®. Hij heeft o.a. gewerkt voor het AMC, Ceri Logistics, Ministerie van Defensie, Groot & Brugel en 1e en 2e lijns gezondheidszorg. Hij heeft veel ervaring als strategie adviseur bij familiebedrijven. De mentaliteit van de MKB ondernemer spreekt Rob erg aan. De sterke affiniteit van Rob met familiebedrijven blijkt uit het feit, dat hij cum laude is afgestudeerd met als onderwerp opvolging in de familie bedrijven.

Werkwijze geaccrediteerd strategie adviseur

Bent u van plan om een strategie adviseur in te schakelen voor het maken van een bedrijfsanalyse en implementatieplan? Kies dan voor een geaccrediteerd register strateeg®. U heeft dan de zekerheid dat u te maken heeft met een strategie adviseur die op management- en directieniveau heeft gefunctioneerd en is opgeleid en gecertificeerd door het European Institute for Accreditation(EIFA)®. Kortom iemand die alle ins and outs kent van het MKB. De uitkomsten van de interne- en externe analyse zullen duidelijk maken of u met uw bedrijf op een toekomstbestendige koers vaart. Zo niet, dan bespreken we welke stappen genomen moeten worden. Deze worden in het implementatieplan vastgelegd. In tegenstelling tot veel theoretisch ingestelde strategie adviseurs kan Rob ook de plannen in de praktijk voor u uitvoeren.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak komt hij graag bij u langs. Raadpleeg hiervoor de rubriek contact