Adviseur bedrijfsvoering voor effectief ondernemen

Praktijkgerichte register strateeg® geeft u plezier en tijd terug

Als ondernemer bent u er in geslaagd om een MKB bedrijf op te bouwen. U heeft het schijnbaar zo goed gedaan, dat u alleen nog maar bezig bent met de dagelijkse dynamiek van uw bedrijf. Bovendien merkt u, dat u ‘foutjes’ begint te maken naar klanten en leveranciers toe en dat vaste klanten steeds minder gebruik maken van uw diensten en producten. Gelukkig is de instroom van nieuwe klanten zo groot, dat u het omzet technisch nog niet merkt. Deze gang van zaken stemt u niet tot tevredenheid.

Ervaren adviseur bedrijfsvoering lost ‘Stuck in the middle’ op

Wanneer u zich in bovenstaande beschrijving herkent adviseren wij u om een ervaren adviseur bedrijfsvoering als Rob Diemel in te gaan schakelen. Hij weet als geaccrediteerd register strateeg® hoe hij u kan helpen uit de situatie te komen waarin u nu verkeert. Deze situatie is voor u uniek, maar voor Rob als ervaren ondernemer en praktisch coach niet! Als ervaren adviseur bedrijfsvoering is deze situatie voor hem zelfs zeer herkenbaar en samen met u goed op te lossen, zodat u snel de voordelen van de tijdelijke ondersteuning ervaart.

Werkwijze adviseur bedrijfsvoering

Omdat elke ondernemer uniek is (dus ook u) zal eerst in kaart gebracht moeten worden waar u behoefte aan heeft en waar u de spreekwoordelijke mist in gaat. Op basis van deze uitkomsten stellen we een persoonlijk plan van aanpak samen, waarin uw primaire wensen centraal staan. Het voordeel van deze aanpak is, dat u direct baat zult hebben van de expertise- en kennisoverdracht van de adviseur bedrijfsvoering. Alle inspanningen zijn namelijk op u afgestemd en vinden in de praktijk plaats. Zij gaan dus niet ten koste van uw tijd.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak komt adviseur bedrijfsvoering Rob Diemel graag bij u langs. Raadpleeg hiervoor de rubriek contact