Persoonlijk adviseur met oog voor detail en visie

Uw ervaren partner in business op het gebied van bedrijfsvoering

De meeste MKB ondernemers worden volledig in beslag genomen door de dagelijkse dynamiek van hun bedrijf. Zij komen niet toe aan ondernemen en minstens zo belangrijk zichzelf. Zij worden geleefd. Vrienden en kennissen hebben u meerdere malen geadviseerd om een persoonlijk adviseur in te gaan schakelen. Op zichzelf staat u hier niet afwijzend tegenover, maar een persoonlijk adviseur kost tijd en juist die heeft u nu niet. Toch bent u er van doordrongen dat er iets moet gebeuren, want op deze wijze doorgaan breekt u op termijn zowel zakelijk als privé op. En dat kan toch niet de bedoeling zijn.

Persoonlijk adviseur met verstand van zaken en gevoel voor mensen

Register strateeg® Rob Diemel van het Strategisch Advies Centrum stelt wanneer er tijdens het kennismakingsgesprek gesprek geen klik is, tussen de opdrachtgever en hem, dat hij zich direct terugtrekt als kandidaat. Je kunt als persoonlijk adviseur alleen kennis en expertise op het gebied van managen en bedrijfservaring overbrengen wanneer er vertrouwen in elkaar is. Wanneer die klik er niet is kun je niet als professioneel klankbord functioneren en daar heeft een opdrachtgever recht op. Wanneer u Rob als persoonlijk adviseur inhuurt krijgt u het beste van twee werelden. U krijgt een praktisch ingestelde persoonlijk adviseur die door de spreekwoordelijke wol geverfd en een die als geaccrediteerd register strateeg® en zijn studie bedrijfskunde beschikt over de kennis die nodig is om uw partner in business te zijn.

Algemene kenmerken persoonlijk adviseur

Rob Diemel is een praktisch ingestelde persoonlijk adviseur die u zowel praktisch als qua knowhow handvatten kan geven waar u zowel zakelijk als privé baat bij heeft. Op welke algemene kenmerken moet u letten wanneer u van plan bent om een persoonlijk adviseur in te gaan huren? Kenmerkend voor advisering is, dat een adviseur in principe aan de zijlijn blijft. Een adviseur draagt kennis en praktische ervaring over en geeft aandacht aan mensen en bedrijven die iets willen veranderen. Tenslotte moeten mensen het zelf in de praktijk uitvoeren. Theoretische kenmerken waaraan een persoonlijk adviseur zou moeten voldoen zijn:

  • Klantgericht en commercieel
  • Uitstekende sociale vaardigheden
  • Nieuwsgierig en kunnen luisteren
  • Flexibel en kunnen schakelen
  • Coachen en kunnen begeleiden
  • Het aan durven gaan van conflicten
  • Overtuigingskracht en humor

Bent u op zoek naar een persoonlijk adviseur die aan dit theoretisch kader voldoet? Neem dan voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak contact op met Rob Diemel. Hij komt graag bij u langs. Raadpleeg hiervoor de rubriek contact