Strateeg die bedrijfsblindheid voorkomt

Register strateeg brengt gevoel en ratio bij elkaar

Er komen op de markt waarbinnen uw bedrijf haar producten en diensten aanbiedt steeds meer concurrenten en alternatieven bij. Ook vindt er voor een deel een verplaatsing naar het internet plaats. Als gevolg hiervan staat uw omzet onder druk en verliest u marktaandeel. Het is de hoogste tijd dat u met uw management team uw huidige strategie tegen het licht houdt. Als deze situatie zich voordoet is het meer dan raadzaam om de diensten van een strateeg in te huren. Waarom? Het risico van ‘bedrijfsblindheid’ is groot te noemen. Zeker wanneer men met een managementteam werkt waarvan de samenstelling de afgelopen jaren niet is veranderd. Vanwege de jarenlange intensieve samenwerking is de kans groot dat kokervisie ontstaat en kansen en bedreigingen niet op de juiste waarde worden ingeschat.

Geaccrediteerd register strateeg® zorgt voor een frisse storm

Waak als management voor het kokervisie risico en durf een strateeg in te schakelen, die samen met u fris en onbevangen naar de huidige strategie kijkt. Een strateeg die op geen enkele wijze relaties en belangen heeft met het bedrijf, maar beschikt over de kennis, expertise en ervaring die nodig zijn om het bedrijf weer op de juiste koers te zetten. In dit soort situaties is uw beste partner in business een register strateeg® als Rob Diemel. Rob is een ervaren geaccrediteerd register strateeg® die na zijn studie bedrijfskunde met het nodige succes bedrijven helpt om weer succesvol te zijn. Hij is een ervaren gesprekspartner die de ondernemer en leden van het managementteam durft aan te spreken en met argumenten komt om beslissingen te nemen. Maar ook levert hij als vertrouwenspersoon van de onderneming een toegevoegde waarde. Als strateeg brengt hij gevoel en ratio bij elkaar.

De toekomst van uw MKB bedrijf begint vandaag

Door tijdelijk de diensten van een ervaren strateeg als Rob Diemel in te huren krijgt u de beschikking over expertise en ervaring op het gebied van strategie. Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak komt Rob graag bij u langs. Raadpleeg hiervoor de rubriek contact