Strategie bedrijf is bepalend voor de continuïteit van uw bedrijf

Welke koers gaat u varen met uw bedrijf?

Staat de strategie van uw MKB bedrijf op papier? Indien ja: wanneer heeft u de strategie bedrijf   voor het laatst tegen het licht gehouden? Indien nee: wat is de strategie van uw MKB bedrijf? Zonder strategie gaat uw bedrijf gegarandeerd marktaandeel verspelen, omdat u niet op tijd inspeelt op veranderende marktomstandigheden. U hoeft ook niet uit te leggen waarom u niet toe bent gekomen aandacht te besteden aan uw strategie bedrijf. Net als de meeste MKB ondernemers komt u tijd tekort en wordt u meegenomen in de waan van de dag. En dat is logisch, want uw klanten moeten geholpen en eventuele klachten dienen opgelost te worden. Het gevolg is alleen, dat u kansen laat liggen en bedreigingen pas in een laat stadium ontdekt. Wanneer dat gebeurt. Heeft u dan voldoende vet op de spreekwoordelijk botten om de koers van uw bedrijf te verleggen.

Dankzij heldere strategie bedrijf houdt u controle over uw bedrijf

Het maakt niet uit of u een kleine of grote MKB onderneming heeft. U bent zonder strategie de ‘stuurman’ van het schip geworden en niet de ‘kapitein’ die de route uitzet en bepaalt. U houdt het schip in de vaart, maar u weet niet welke haven het meest interessant voor uw lading producten en diensten is. Ook weet u niet of er zandbanken en ijsbergen op uw route zijn waargenomen. Een heldere en actuele strategie zorgt er voor, dat uw focus weer komt te liggen op ondernemen en dat u weer volledig grip heeft op de koers van uw MKB bedrijf. Anders gezegd. Een strategie bedrijf zorgt er voor dat u weer de regie over uw bedrijf heeft! Een ervaren en praktijkgerichte register strateeg® als Rob Diemel van het Strategisch Advies Centrum kan uw helpen uw bedrijf op de juiste koers te zetten. Al tientallen jaren helpt Rob met succes MKB ondernemers om hun MKB bedrijf weer op het juiste spoor te zetten.

De toekomst van uw MKB bedrijf begint vandaag

Door tijdelijk de diensten van een ervaren en geaccrediteerd register strateeg® als Rob Diemel in te huren krijgt u de beschikking over expertise en ervaring op het gebied van strategie. Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak komt Rob graag bij u langs. Raadpleeg hiervoor de rubriek contact