De register strateeg houdt uw bedrijf toekomstbestendig

De toekomst van uw MKB bedrijf begint vandaag

De meeste MKB ondernemers hebben ongetwijfeld ooit gebruik gemaakt van de diensten van een strategisch adviesbureau om te bepalen welk marktsegment het meest attractief is voor hun marktbewerking. Hopelijk hebben de adviezen van de strategische adviesbureaus voor een positieve bijdrage van de bedrijfsvoering gezorgd, omdat men als MKB ondernemer niet kan controleren of de bureaus die men heeft geconsulteerd over de gewenste expertise en ervaring beschikken. Wanneer u als MKB ondernemer een register strateeg inschakelt heeft u deze zekerheid wel.

Register strateeg is een keurmerk voor kwaliteit en ervaring

De titel register strateeg is feitelijk een keurmerk voor kwaliteit en ervaring. De titel register strateeg is namelijk een beschermde titel die uitsluitend gebruikt mag worden door managers, die zelf als ondernemer of binnen het bedrijfsleven op senior management- of directieniveau hebben gefunctioneerd en opgeleid en gecertificeerd zijn door het European Institute for Accreditation(EIFA)®. De EIFA is een Nederlandse onafhankelijke accreditatie instelling, die werkt conform de Europese normering voor het certificeren van personen: NEN-EN ISO/IEC 17024. De EIFA ziet er op toe, dat een register strateeg jaarlijks seminars volgt en zijn kennis op niveau houdt om volledig up-to-date te zijn.

De register strateeg en het strategisch ondersteuningsprogramma

Een register strateeg is opgeleid en toegerust om het strategisch ondersteuningsprogramma uit te voeren. Het strategisch ondersteuningsprogramma begint waar de register accountant stopt. Een registerstrateeg kijkt naar het heden en de toekomst van de onderneming en heeft respect voor de familienormen en waarden. Een register strateeg onderscheidt zich door zijn onconventionele aanpak. Hij kijkt naar oplossingen en kansen die voor uw specifieke situatie gelden en waar u zich als ondernemer prettig bij voelt. Strategisch Advies Centrum heeft zich volledig toegelegd op het MKB.

Register strateeg Rob Diemel van het Strategisch Advies Centrum kan u hier tijdens een vrijblijvend gesprek meer informatie over verstrekken. Voor meer informatie of het maken van een afspraak raadpleegt u contact