Ervaren interim directeur met verstand van zaken

Register strateeg als interim directeur waarborg voor kwaliteit

Mijn naam is Rob Diemel register strateeg. Als ervaren registerstrateeg kunt u mij inhuren voor de functie van interim directeur bij uw MKB bedrijf. Met grote regelmaat word ik ingehuurd ter overbrugging van een langdurige ziekte, het laten rijpen van de opvolgers en het doorvoeren van veranderingen om een bedrijf weer winst te laten maken. Wat mag u van een register strateeg als interim directeur verwachten? Dat hangt volledig van de opdracht af waarvoor u een interim directeur wilt inhuren.

Voordeel register strateeg als interim directeur

Register strateeg is een beschermde titel. Deze titel mag uitsluitend gebuikt worden door managers, die zelf als ondernemer of binnen het bedrijfsleven op senior management- of directieniveau hebben gefunctioneerd en opgeleid en gecertificeerd zijn door het European Institute for Accreditation(EIFA)®. Een registerstrateeg kent alle ins en outs van het MKB en weet waar een ondernemer tegenaan kan lopen. Wanneer u voor een registerstrateeg als interim directeur kiest, dan kiest u voor ervaring, kwaliteit en zekerheid.

Doelstellingen inhuren interim directeur

Er zijn verschillende doelstellingen waarvoor u mij als interim directeur kunt inhuren.

  • Veranderingen doorvoeren die noodzakelijk zijn om winst te maken
  • Ter overbrugging van een langdurige ziekte
  • Het laten rijpen en coachen van de opvolgers

De werkwijze van een register strateeg als interim directeur onderscheidt zich door de onconventionele en pragmatische aanpak. Er wordt uitsluitend gekeken naar uw specifieke situatie. Grondige analyses zonder aannames vormen de basis voor een praktisch uitvoerbaar plan. Bij veranderingen doorvoeren, die noodzakelijk zijn om winst te maken, om de continuïteit van het bedrijf, de werkgelegenheid en het pensioen van u als MKB ondernemer veilig te stellen wordt bij voorkeur geen rekening gehouden met ‘oude banden’. Het gaat immers om het veilig stellen van de continuïteit van uw MKB bedrijf en pensioen.
Bent u op zoek naar een ervaren interim directeur voor uw MKB bedrijf? Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kom ik graag bij u langs. Voor meer informatie raadpleegt u contact