Ervaren business coach met een schat aan praktijkervaring Formuleren nieuwe doelen stappenplan coachen gedragsverandering

De marktomstandigheden veranderen steeds sneller. U doet er daarom als MKB ondernemer verstandig aan, om enkele keren per jaar stil te staan bij de mix van diensten en producten die u aanbiedt en of deze nog voldoende marge genereren. Bij veel MKB bedrijven, in het bijzonder familiebedrijven, blijkt door de hectiek van alle dag dit helaas te weinig te gebeuren. Wanneer er wel tijd voor is ontbreekt vaak een onafhankelijke en ervaren professional waarmee u als directie / eigenaar kunt sparren.

Een ervaren business coach als Rob Diemel met een aansprekende track record kan voor u wellicht een uitkomst zijn. Rob neemt niet alleen tientallen jaren praktijkervaring mee. Hij is al vele jaren een succesvol registerstrateeg en auteur van het boek Blind Spot Awareness. Kortom als u op zoek bent naar een allround professional bent u bij Rob aan het juiste adres. Laten we verder ingaan op de competenties van Rob als business coach.

Waarom zou u juist voor Rob Diemel als business coach kiezen?

Rob Diemel is als een van de weinige business coaches in Nederland licentiehouder van de ladder methodiek, die door Ben Tiggelaar is ontwikkeld. Deze methodiek is er op gericht hoe noodzakelijke gedragsveranderingen binnen een bedrijf te bewerkstelligen, wanneer voor een koerswijziging / nieuwe strategie gekozen wordt. Om succesvol te zijn zullen alle medewerkers hun gedrag en handelen aan de nieuwe strategie moeten aanpassen. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor de directie.

Bij een nieuwe strategie en nieuwe doelen zal ander gewenst gedrag en handelen gevraagd worden. Het is van het grootste belang dat dit gewenst gedrag helder beschreven en benoemd wordt. Een business coach nieuwe stijl gaat veel verder dan het uitstippelen van een nieuwe strategie. Iedereen zal gedrag moeten gaan vertonen, dat hier bij past. Rob gaat top down te werk. In dit geval is het coachen van de ondernemer op zijn / haar persoonlijke en zakelijke vaardigheden het vertrekpunt om het gewenste gedrag en handelen versneld mogelijk te maken. Wanneer dat een feit is helpt Rob op basis van een beproefd stappenplan en coaching om het gewenste gedrag binnen de organisatie te realiseren.

Ziet u aanknopingspunten voor een oriënterend gesprek met business coach Rob Diemel? Neem dan voor een oriënterend gesprek contact met hem op en raadpleeg contact