Adviseur voor het MKB met verstand van MKB zaken

Rob Diemel gespecialiseerde registerstrateeg voor het MKB

Als zelfstandige MKB ondernemer staat u er vaak alleen voor. Helemaal wanneer u geen onderdeel uitmaakt van een keten. Juist in deze tijd is het belangrijk, dat u kunt ‘sparren’ met een ervaren en gespecialiseerde adviseur voor het MKB als Rob Diemel van het Strategisch Advies Centrum. Door hem in te schakelen en met hem samen te werken haalt u kwaliteit en ervaring in huis en hoeft u het spreekwoordelijk wiel niet uit te vinden.

Een groot voordeel voor u als MKB ondernemer is, dat Rob Diemel als adviseur voor het MKB de taal van de ondernemers spreekt. Dankzij zijn tientallen jaren ervaring en omvangrijke netwerk weet hij als geen ander wat de laatste en toekomstige ontwikkelingen zijn in uw branche. Zo kan hij samen met u in kaart brengen wat uw marktaandeel is en of er met de huidige mix producten en diensten binnen 3 jaar een hogere omzet en marge valt te halen. Maakt u alleen gebruik van een fysieke winkel of heeft u ook een regionale webshop, die u gebruikt voor de verkoop van uw producten en diensten? Multi-channel verkoop maakt het mogelijk om ook bij pandemieën als Corona uw klanten te blijven bedienen en uw marktaandeel aanzienlijk uit te breiden.

Omdat Rob Diemel als adviseur voor het MKB ook registerstrateeg is kan hij u ook helpen met het maken van weloverwogen strategische keuzes met toekomstperspectief, het maken van businessplannen en marketing- communicatieplannen. Ook op het gebied van business coaching kan Rob u op weg helpen naar een toekomstbestendige tijd met meer vrije tijd. Het klinkt wellicht te mooi voor woorden, maar een ervaren adviseur voor het MKB als Rob Diemel zet samen met u uw MKB bedrijf weer op het juiste spoor. De ervaring leert, dat de meeste MKB ondernemers teveel binnen hun huidige producten en diensten kijken. Zij zien te weinig kansen die raakvlakken hebben. Rob Diemel heeft hier een interessant boek over geschreven Blind Spot Awareness waarin dit fenomeen uitvoerig belicht wordt.

Ziet u aanknopingspunten voor een oriënterend gesprek met adviseur voor het MKB Rob Diemel? Neem dan voor een oriënterend gesprek contact met hem op en raadpleeg contact